Betonvloer kantoor

Uw kantoorpand is een belangrijk onderdeel van het visitekaartje van uw bedrijf. Met een betonvloer voor uw kantoor geeft u uw bedrijf een moderne en stijlvolle uitstraling. Een betonvloer voor uw kantoor is duurzaam, geluiddempend en een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld een kantoorvloer met vloerbedekking. Broere Betonvloeren heeft betonvloeren die perfect aansluiten bij de inrichting van uw kantoor.

Broere betonvloeren

Broere Betonvloeren is uw specialist in het aanbrengen van betonvloeren. Ons team vakmensen heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van betonvloeren. Wij hebben al veel kantoren in Midden- en Zuid-Nederland voorzien van een kantoorvloer.

Van een betonvloer voor uw garage tot woonbeton voor uw woonkamer en van een betonvloer voor uw kantoor tot printbeton voor uw oprit: het aanbrengen van een betonvloer kunt u zonder zorgen aan Broere Betonvloeren overlaten.

Kosten betonvloer kantoor

De kosten van een betonvloer verschillen per toepassing en zijn afhankelijk van het type beton en de ondergrond, de kleur, het aantal lagen en het aantal vierkante meters van de kantoorruimte.

U ontvangt van ons altijd een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kwaliteit

De betonvloeren van Broere Betonvloeren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De vloeren worden gemaakt van de beste materialen, kunnen tegen een stootje, zijn vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk. Zo kunt u jarenlang genieten van een mooie en stijlvolle werkvloer.

Betonvloer kantoor laten aanbrengen?

Wilt u een betonvloer in uw kantoor laten aanbrengen? Broere Betonvloeren is uw specialist. Of u nu een betonvloer in het volledige kantoorpand of slechts in een kantoorruimte of gang wilt aanbrengen: Broere Betonvloeren heeft voor ieder kantoor de perfecte betonvloer! 

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvend advies over alle mogelijkheden of een offerteaanvraag. Wij staan u graag te woord!