Kosten betonvloer

Beton is een veelgebruikte vloerafwerking die tot zijn recht komt in bedrijven en woningen, maar ook als terras of oprit. Betonvloeren zijn aan te brengen in verschillende uitvoeringen en hebben vele toepassingsmogelijkheden. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en zien er tijdloos en stijlvol uit.

De kosten van een betonvloer verschillen per toepassing en zijn afhankelijk van het type beton, de ondergrond de kleur, het aantal lagen en het aantal vierkante meters.

Of u nu gaat voor woonbeton, printbeton, een betonvloer voor uw badkamer of een betonvloer voor uw kantoor: bij Broere Betonvloeren profiteert u van betonvloeren tegen eerlijke tarieven.

Specialist in mooie en kwalitatieve betonvloeren 

Broere Betonvloeren is uw specialist in mooie en kwalitatieve betonvloeren voor Midden- en Zuid Nederland. Met onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten betonvloeren zorgen wij voor uw nieuwe betonvloer, afgestemd op uw (woon)wensen.

Van het aanbrengen van de bewapening tot het storten van de betonvloer en van het vlinderen van de betonvloer tot polijsten en impregneren van de betonvloer: het aanbrengen van een betonvloer kunt u met een gerust hart aan Broere Betonvloeren overlaten.

Kwaliteit, service en jarenlange ervaring

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen niet alleen voor mooie en kwalitatieve betonvloeren, maar ook voor duidelijke communicatie. Van een vrijblijvend advies over een nieuwe betonvloer tot aan tips om de vloer schoon te maken. Ons team vakmensen heeft jarenlange ervaring en is dagelijks in de weer om klanten blij te maken met het realiseren van (woon)wensen. Hierbij is ook uitgebreide ervaring opgedaan met de beste materialen, waardoor wij u met onze productkennis en ervaring kunnen voorzien van een volledig en passend advies over uw nieuwe betonvloer.

Woonwensen realiseren? Broere betonvloeren is uw partner!

Van een woonbeton vloer tot een betonnen vloer buiten en van een betonnen garagevloer tot een betonvloer voor uw terras: Broere Betonvloeren helpt u graag met het realiseren van uw (woon)wensen. Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvend advies over alle mogelijkheden of een offerteaanvraag. Wij hanteren eerlijke tarieven, zo betaalt u nooit te veel voor uw nieuwe betonvloer.