Betonvloer binnen

Een betonvloer is een duurzame oplossing en geeft uw huis een warme en unieke uitstraling.  De vloer heeft niet alleen een strak en naadloos design, maar zorgt er ook voor dat onkruid en verzakkingen voorgoed verleden tijd zijn.

Van een betonvloer voor uw kantoor tot een betonvloer voor uw badkamer: ze zijn aan te brengen in verschillende uitvoeringen, hebben vele toepassingsmogelijkheden en zijn verkrijgbaar in elke mogelijke kleur.

Bent u op zoek naar een betonvloer voor binnen? Broere Betonvloeren helpt u graag met het realiseren van uw (woon)wensen.

Specialist in mooie en kwalitatieve betonvloeren

Broere Betonvloeren is uw partner voor het aanbrengen van een mooie en kwalitatieve betonvloer voor binnen. Met onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van diverse soorten betonvloeren zorgen wij voor uw nieuwe betonvloer. Of u nu op zoek bent naar een betonvloer voor uw terras, garage, woonkamer of buiten: u kunt het aanbrengen van uw nieuwe betonvloer met een gerust hart aan Broere Betonvloeren overlaten.

Woonbeton en printbeton als betonvloer voor binnen

Woonbeton en printbeton worden veelvuldig gebruikt als betonvloer voor binnen.

Een woonbeton vloer is een prachtige aanvulling op een woning. Het heeft een strak en naadloos design en is in allerlei kleuren mogelijk. Woonbeton is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming en is onderhoudsvriendelijk. Nog meer voordelen van woonbeton zijn er geen cementdekvloer nodig is en een kras- en slijtvast karakter heeft.

Printbeton is een opkomende trend die zijn oorsprong kent in Amerika. Het is een betonnen vloer met daarin een geprint motief waarmee je de look van heel veel verschillende soorten stenen, klinkers en houtsoorten perfect kunt nabootsen. Printbeton is veilig, kleurvast, duurzaam, bestand tegen vorst, slijtage en onkruid en volledig onderhoudsvrij. Het beton heeft een antislip werking waardoor de vloer niet glad wordt en de afwerking is mogelijk in elke print of kleur.

Kwaliteit, service en jarenlange ervaring

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen niet alleen voor mooie en kwalitatieve betonvloeren, maar ook voor duidelijke communicatie. Van een vrijblijvend advies over een nieuwe betonvloer tot aan tips om de vloer schoon te maken. Ons team vakmensen heeft jarenlange ervaring en is dagelijks in de weer om klanten blij te maken met het realiseren van (woon)wensen. Hierbij is ook uitgebreide ervaring opgedaan met de beste materialen, waardoor wij u met onze productkennis en ervaring kunnen voorzien van een volledig en passend advies over uw nieuwe betonvloer.

Betonvloer binnen aanbrengen?

Broere betonvloeren helpt u met het realiseren van uw woonwensen. Wilt u binnen een betonvloer laten aanbrengen? Van een betonnen vloer buiten tot printbeton en van een betonnen garagevloer tot een betonvloer voor uw woonkamer: Broere Betonvloeren helpt u graag met het realiseren van uw (woon)wensen. Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvend advies over alle mogelijkheden of een offerteaanvraag.